Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Custers, geboren te Haelen op 11 maart 1883, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 juni 1956, begraven aldaar, zoon van Joannes Custers en Gertrudis Theeven.


Hij is getrouwd te Haelen op 11 april 1910 met
Anna Maria Hubertina Waeijen, geboren te Haelen op 12 september 1880, overleden aldaar op 30 juni 1967, begraven aldaar, dochter van Jacobus Waajen en Catharina Wijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joannes Jacobus Hermanus, geboren te Haelen op 13 januari 1918, overleden te Horn (V) op 22 oktober 1967, begraven te Haelen.
    Hij was gehuwd met Anna Maria Elisabeth Tullemans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina