Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Theeven, geboren te Haelen op 6 maart 1847, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 januari 1892, dochter van Jean Theeven en Petronelle Tullemans.


Zij is getrouwd te Haelen op 2 mei 1881 met
Joannes Custers, kleermaker, geboren te Haelen op 9 juni 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 april 1916, zoon van Lambert Kusters en Marie Elisabethe van den Wijer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, geboren te Haelen op 27 januari 1882, overleden aldaar op 11 februari 1882.
  • 4 : Jacobus Hubertus, geboren te Haelen op 21 januari 1888, overleden aldaar op 1 januari 1889.
  • 5 : Doodgeboren dochter, geboren te Haelen op 29 mei 1891.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina