Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Carolina Gommans, dienstmeid, geboren te Maasbree op 2 april 1857, wonende aldaar en te Horn, overleden aldaar op 1 september 1932, dochter van Leonard Gommans en Wilhelmina Hermans.


Zij was gehuwd (1) met
Michiel Smets, landbouwer, geboren te Maasbree op 22 juli 1857, overleden aldaar op 7 september 1881, zoon van Mathijs Smeets en Ida Janssen.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Horn op 27 januari 1886 (2) met
Joannes Hubertus Bruisten, dienstknecht en slager, geboren te Horn op 24 september 1857, wonende te Maasbree en te Horn, overleden aldaar op 14 januari 1933, zoon van Henricus Bruijssers en Anna Maria Kuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Leonard Hendrik Hubert, handelsbediende, geboren te Horn op 15 september 1886.
    Hij is getrouwd te Oss op 26 november 1912 met Maria Hubertina Leonie Robroeks, geboren te Roermond op 3 januari 1882, dochter van Joannes Thomas Quirinus Robroeks en Anna Catharina Hubertina Piters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina