Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Jozef Bruisten, geboren te Maasbree op 7 juli 1883, overleden te Horn op 12 september 1922, zoon van Joannes Hubertus Bruisten en Carolina Gommans.


Hij is getrouwd te Haelen op 16 september 1912 met
Catharina Margaretha Mooren, geboren te Maasniel op 19 augustus 1887, overleden te Horn op 31 december 1980, dochter van Daniel Hubertus Mooren en Elisabeth Hubertina Stoks.
(Zij is later getrouwd te Horn op 31 oktober 1924 met Hendrikus Hubertus Beker, tuinier en landbouwer, geboren te Venray op 30 mei 1884, wonende te Roermond en te Horn, overleden te Roermond op 23 juli 1950, zoon van Johannes Beker en Anna Maria Coenen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Hubert, geboren te Horn op 18 april 1915.
  • 4 : Leonardus Henricus Maria, geboren te Horn op 8 september 1922, overleden te Roermond op 22 februari 1999.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina