Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Abrahams, geboren te Haelen op 19 januari 1883, overleden te Weert op 16 april 1939, dochter van Gerardus Abrahams en Maria Dorothea Baats.


Zij is getrouwd te Haelen op 26 april 1905 met
Henricus Wilhelmus Wolter, arbeider, geboren te Weert op 18 mei 1882, overleden aldaar op 18 september 1956, zoon van Petrus Jacobus Wolter en Joanna Maria Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jacobus, huisschilder, geboren te Haelen op 18 januari 1905.
    Hij is getrouwd te Weert op 18 april 1929 met Maria Gertruda Gerits, geboren te Weert op 27 april 1905, overleden te Weert (V) op 16 mei 1998, dochter van Wilhelmus Antonius Gerits en Maria Joanna van Kimmenade.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina