Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Timmermans, landbouwster, geboren te Kessel rond 1867, dochter van Corneil Timmermans en Maria Gertruid Vites.


Zij is getrouwd te Kessel op 18 augustus 1890 met
Peter van Gelooven, dienstknecht en landbouwer, geboren te Helden rond 1866, zoon van Hendrik van Geloven en Johanna Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelis, geboren te Kessel rond 1891, overleden aldaar op 19 september 1919.
  • 2 : Johannes Martinus, houtbewerker, geboren te Kessel op 5 januari 1899, overleden te Baexem op 29 april 1957.
    Hij is getrouwd te Kessel op 7 januari 1922 met Anna Catharina Sonnemans, geboren te Meijel rond 1902, natuurlijke dochter van Johanna Gertrudis Sonnemans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina