Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Bertels, landbouwersknecht en akkerman, geboren te Grathem op 21 juli 1798, overleden aldaar op 8 februari 1879, zoon van Joannes Bertels en Martina Arets.


Hij is getrouwd te Grathem op 23 oktober 1826 met
Anna Maria Brouns, dienstmeid, geboren te Echt op 7 maart 1806, overleden te Grathem op 1 april 1865, dochter van Peter Broens en Adriana Gouverdina Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 21 april 1827, wonende te Grathem, overleden aldaar op 5 september 1869.
    Hij is getrouwd te Grathem op 20 juli 1850 met Catharina Hubertina Brouns, geboren te Grathem op 20 juni 1830, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 maart 1913, dochter van Mathijs Brouns en Margerita Brouwers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina