Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Theelen, arbeider en dagloner, geboren te Swalmen rond 1757, wonende aldaar en te Buggenum, overleden aldaar op 21 december 1822, zoon van Christoffel Theelen en Elisabeth N.N..


Hij was gehuwd met
Gertrude Keuven, arbeidster, wonende te Swalmen, overleden aldaar voor 1822.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christoffel, dienstknecht, geboren te Swalmen op 4 december 1795, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 28 mei 1844.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 11 mei 1817 met Maria Peskens, akkervrouw, gedoopt te Buggenum op 10 mei 1795, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 mei 1862, dochter van Gerardus Peskens en Gertrudis van der Linden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina