Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Blocken, werkvrouw, wonende te Roggel, overleden na 1824.


Zij is getrouwd te Roggel op 9 januari 1793 voor de kerk met
Leonardus van Horne, landbouwer, gedoopt te Roggel op 16 januari 1759, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 februari 1801, zoon van Johannes van Horn en Antonia Nies.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Petronel, dienstmeid, geboren te Roggel op 13 januari 1799, wonende te Haelen, overleden aldaar op 17 januari 1861.
    Zij is getrouwd te Haelen op 23 april 1834 met Pierre Duzend, schoenmaker, geboren te Haelen op 17 juni 1809, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 oktober 1856, zoon van Joannes Dousent en Aldegondis Cnops.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina