Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josephus Opbroek, huisschilder, geboren te Haelen op 1 maart 1837, overleden te Roermond op 9 februari 1919, zoon van Guillaume op Broeck en Maria Joanna Sophia Le Bourquignon.


Hij is getrouwd te Roermond op 2 mei 1865 met
Hubertina Agnes Janssen, modemaakster, geboren te Roermond op 22 juli 1841, dochter van Petrus Janssen en Maria Barbara Claessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina