Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Wuts, wonende te Swalmen.


Hij was gehuwd met
Cecilia Slabbers, wonende te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, dienstmeid, geboren te Swalmen op 19 november 1827, overleden aldaar op 19 november 1889.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 4 april 1853 met Jean Baptiste Janssen, dienstknecht, geboren te Roggel op 5 mei 1816, overleden te Swalmen op 20 oktober 1866, zoon van Sibert Janssen en Maria Vrenken.
  • 2 : Gertrudis, dienstmeid, geboren te Swalmen op 18 juni 1833, wonende te Maasniel en te Buggenum, overleden aldaar op 18 april 1896.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 15 januari 1866 met Wilhelmus Hubertus Slabbers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Buggenum op 7 april 1838, wonende te Maasniel, overleden te Buggenum op 28 december 1914, zoon van Henricus Slabbers en Marie Sibille Joosten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina