Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Wuts, dienstmeid, geboren te Swalmen op 18 juni 1833, wonende te Maasniel en te Buggenum, overleden aldaar op 18 april 1896, dochter van Peter Wuts en Cecilia Slabbers.


Zij is getrouwd te Maasniel op 15 januari 1866 met
Wilhelmus Hubertus Slabbers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Buggenum op 7 april 1838, wonende te Maasniel, overleden te Buggenum op 28 december 1914, zoon van Henricus Slabbers en Marie Sibille Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus Hubertus, landbouwer, geboren te Maasniel rond 1866, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 5 april 1903.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 25 augustus 1890 met Joanna Bongaerts, geboren te Buggenum op 5 december 1866, wonende aldaar, overleden te Haelen op 18 juli 1952, dochter van Henricus Bongaerts en Anna Dingelstad.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina