Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Dielissen, vuurwerker, geboren te Buggenum op 30 augustus 1829, overleden te Oss op 14 augustus 1882, zoon van Petrus Delissen en Gertrude Linsen.


Hij is getrouwd te Megen op 14 juli 1862 met
Elisabeth van Lieshout, herbergierster, geboren te Uden op 13 augustus 1811, overleden te Megen op 14 augustus 1870, dochter van Petrus van Lieshout en Maria Martens.
(Zij was weduwe van Henricus Antonius Taabe, overleden te Megen op 5 december 1858.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina