Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Christianus Gorris, koopman, geboren te Grathem op 24 februari 1856, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 maart 1946, zoon van Peter Mathis Gorrits en Joanna Mooren.


Hij is getrouwd te Grathem op 28 mei 1896 met
Maria Gertrudis Schreurs, geboren te Haelen op 16 mei 1858, overleden te Grathem op 6 juni 1941, dochter van Jan Theodor Schreurs en Joanna Dorethea Verlinden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina