Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Abrahams, arbeider, landbouwer en klompenmaker, geboren te Buggenum op 31 maart 1858, wonende te Neuss (D), overleden te Haelen op 31 augustus 1918, zoon van Peter Joannes Abrahams en Margaretha Huberdina Stams.


Hij is getrouwd te Haelen op 25 april 1881 met
Maria Dorothea Baats, landbouwster, geboren te Haelen op 15 april 1858, wonende te Neuss (D), overleden te Sittard op 14 april 1927, dochter van Caspar Baats en Joanna Pijls.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina