Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Theunissen, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Jan Hubert Hendriks, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Maria, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 18 januari 1885, overleden op 24 mei 1972, begraven te Haelen.
    Zij is getrouwd te Haelen op 20 juni 1918 met Petrus Hubertus Roumen, spoorwegarbeider en wegwerker, geboren te Haelen op 31 januari 1879, overleden op 10 april 1972, begraven te Haelen, zoon van Petrus Roumen en Gertrudis Jacobs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina