Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Schoenmaekkers, wonende te Beesel.


Zij was gehuwd met
Henry Criens, wonende te Beesel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, dagloner en knecht, geboren te Beesel op 19 januari 1773, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 2 juli 1838.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 26 april 1808 met Gertrudis Wijnands, dienstmeid, gedoopt te Buggenum op 17 augustus 1777, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 november 1851, dochter van Simon Wijnans en Catharina Pijls.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina