Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Amelie Hubertine Josephine Marie Waegemans, geboren te Roermond op 3 juni 1858, overleden te Weert op 9 juli 1886, dochter van Constantin Emanuel Hubert Waegemans en Maria Agnes Alexandrina Louisa van der Renne.


Zij is getrouwd te Buggenum op 28 april 1885 met
Antonius Joannes Coenen, burgemeester, geboren te Weert op 13 februari 1852, overleden aldaar op 22 december 1890, zoon van Winandus Dominicus Jacobus Kounen en Maria Johanna van Oosterwijk.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina