Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Constantin Emanuel Hubert Waegemans, oud-kantonrechter, geboren te Weert op 20 januari 1813, wonende te Roermond en te Buggenum, overleden aldaar op 4 maart 1896, zoon van Josephus Christophorus Jacobus Waegemans en Petronella Wilhelmina Josephina Loijens.


Hij is getrouwd te Roermond op 20 september 1853 met
Maria Agnes Alexandrina Louisa van der Renne, geboren te Roermond op 6 april 1832, wonende aldaar, overleden te Buggenum op 21 maart 1919, dochter van Jan Joseph van der Renne en Maria Sophia Hubertina Eisermann.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Bertha Josephina Rosa, geboren te Roermond op 14 april 1856, overleden te Heythuysen op 8 oktober 1932.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina