Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Naus, dagloner, geboren te Beesel op 2 augustus 1823, zoon van Jacobus Naus en Sijbilla Helwegen.


Hij was gehuwd (1) met
Anna Catharina Geenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina, baanwachtster, geboren te Herten op 21 november 1860, wonende te Maasniel, overleden te Haelen op 7 oktober 1933.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 31 maart 1894 met Wilhelmus Hendrikus Theodorus Reijners, spoorwegarbeider, geboren te Roermond op 18 juli 1858, wonende te Maasniel en te Haelen, overleden te Roermond op 28 september 1925, zoon van Laurentius Reijners en Maria Josepha Hubertina Derichs.

Hij is getrouwd te Maasniel op 17 september 1881 (2) met
Gertrudis Tobben, dienstmeid, geboren te Buggenum op 2 mei 1830, dochter van Martinus Tobben en Joanna Dirix.
(Zij had van een onbekende man één zoon. Zij is eerder getrouwd te Maasniel op 29 januari 1863 met Pieter Gerardus Schmitz, dagloner, geboren te Haaren (D), zoon van Hendrikus Schmitz en Maria Catharina Schlistner. (Hij was weduwnaar van Anna Maria Daemen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina