Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathias Kantelberg, geboren te Buggenum op 8 juni 1823, wonende te Beegden, overleden aldaar op 12 april 1868, zoon van Derk Cantelberg en Johanna Neesen.


Hij is getrouwd te Beegden op 23 oktober 1850 met
Anna Maria Hubertina Koopmans, geboren te Sint Odiliënberg op 16 februari 1828, wonende te Beegden, overleden aldaar op 2 maart 1862, dochter van Johannes Koopmans en Cornelia Roemen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Ida Hubertina, landbouwster, geboren te Beegden op 9 november 1859, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 3 juli 1937.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 24 mei 1886 met Henricus Smeets, landbouwer, geboren te Buggenum op 14 mei 1858, wonende aldaar, overleden te Haelen op 28 november 1942, zoon van Gerard Smeets en Cornelie Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina