Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Douven, landbouwer en herbergier, geboren te Buggenum op 12 februari 1851, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 september 1905, zoon van Pierre Douven en Margarethe Colbers.


Hij is getrouwd te Buggenum op 2 november 1886 (1) met
Gertrudis Hubertina Verkoulen, dienstmeid, geboren te Neer op 28 mei 1853, wonende aldaar en te Buggenum, overleden aldaar op 2 juni 1900, dochter van Jan Verkoulen en Joanna Klompen.

Hij is getrouwd te Buggenum op 27 augustus 1900 (2) met zijn schoonzus
Johanna Verkoelen, dienstmeid, geboren te Neer op 5 december 1859, wonende aldaar en te Buggenum, overleden aldaar op 19 december 1933, dochter van Jan Verkoulen en Joanna Klompen.
(Zij is later getrouwd te Buggenum op 2 juli 1906 met Jacobus Hubertus Veugelaers, landbouwer, geboren te Buggenum op 19 augustus 1860, wonende te Haelen, overleden aldaar op 10 september 1956, zoon van Willem Veugelaers en Maria Helena Vrinsen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Buggenum op 2 juni 1901.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina