Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Hubertus Antonius Jaspers, boekhouder, geboren te Buggenum op 25 maart 1887, overleden te Weert (Z) op 15 augustus 1978, zoon van Petrus Hubertus Mathias Jaspers en Hubertina Antoinetta Christina Janssens.


Hij is getrouwd te Roermond op 19 september 1916 (1) met
Josephine Agnes Maria Emma Laumen, geboren te Roermond op 4 mei 1892, overleden te Weert op 8 november 1918, dochter van Hendrikus Hubertus Laumen en Maria Josephina Agnes Hens.

Hij is getrouwd te Herten op 7 oktober 1919 (2) met
Maria Margaretha Aldegonda Wolfhagen, geboren te Merum op 30 januari 1888, overleden te Weert op 15 april 1970, dochter van Jan Pieter Wolfhagen en Aldegonda Hubertina Thissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina