Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathijs Joseph Evertz, mijnwerker, geboren te Kerkrade op 21 november 1869, overleden aldaar op 10 maart 1933, zoon van Willem Joseph Evertz en Maria Gertrud Vonken.


Hij is getrouwd te Kerkrade op 22 juli 1892 met
Maria Sibilla Gilissen, geboren te Kerkrade op 6 augustus 1867, overleden te Horn op 15 maart 1954, dochter van Jan Joseph Gilissen en Anna Catharina Josepha Sonnenschein.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, geboren te Kerkrade op 28 november 1892, overleden op 19 augustus 1961, begraven te Horn.
    Zij is getrouwd te Kerkrade op 29 oktober 1920 met Jan Hubert Alers, landbouwer en arbeider, geboren te Horn op 6 april 1897, overleden aldaar op 3 februari 1987, begraven aldaar, zoon van Peter Alers en Anna Barbara Huijsmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina