Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Leonardus Peter Josef Boonen, bedrijfsleider, geboren te Buggenum op 9 april 1908, overleden te Roermond op 15 december 1988, zoon van Mathis Josephus Hubertus Boonen en Ida Anna Josephina Hamans.


Hij is getrouwd te Venlo op 14 oktober 1935 met
Marie Antoinette Julie Tendijck, geboren te Venlo op 17 mei 1914, overleden te Roermond (Z) op 29 november 1995, dochter van Antonius Jacobus Hubertus Tendijck en Maria Hubertina Breukers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina