Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Janssen, wonende te Roggel.


Hij was gehuwd met
Maria Leijkens, wonende te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, gedoopt te Roggel op 8 februari 1754, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 oktober 1820.
    Zij is getrouwd te Roggel op 21 oktober 1782 voor de kerk met Joannes Hamans, akkerman en metselaar, geboren te Leuth (D) rond 1755, wonende te Roggel en te Kessel, overleden aldaar op 25 december 1827, zoon van Michiel Hamans en Anna Maria Geelen.
  • 2 : Johannes, akkerman, gedoopt te Roggel op 2 juni 1757, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 maart 1831.
    Hij is getrouwd te Roggel op 5 april 1785 voor de kerk met Cornelia op 't Root, akkervrouw, gedoopt te Roggel op 28 januari 1761, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 mei 1838, dochter van Albertus op 't Root en Sibilla Schreurs.
  • 3 : Sibertus, gedoopt te Roggel op 21 mei 1761.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina