Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Bartholomeus Renier Schreurs, chauffeur, geboren te Buggenum op 15 januari 1908, wonende aldaar, overleden te Heerlen (Z) op 1 mei 1983, begraven te Maasniel, zoon van Peter Franciscus Schreurs en Petronella van der Linden.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 4 april 1932 met
Gertrud Kornelia Ramaekers, geboren te Gelsenkirchen (D) rond 1907, dochter van Gottfried Hubert Ramakers en Catharina Luijten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Petronella, geboren te Buggenum op 5 december 1932, overleden te Swalmen op 7 mei 1996.
  • 2 : Petronella Johanna, geboren te Buggenum op 29 oktober 1933, overleden te Roermond (Z) op 2 juli 1984, begraven te Leeuwen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina