Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Dreessen, dienstknecht, geboren te Grathem op 1 januari 1879, zoon van Jacob Dreessen en Anna Maria Ramaekers.


Hij is getrouwd te Nederweert op 30 juni 1906 met
Anna Margaretha Hubertina van Nieuwenhoven, geboren te Nederweert op 29 april 1886, overleden aldaar op 12 mei 1916, dochter van Jan Mathijs van Nieuwenhoven en Barbara Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs Hubertus, geboren te Nederweert rond 1913, overleden aldaar op 14 februari 1939.
  • 2 : Joseph Hubertus, geboren te Nederweert op 20 maart 1914, overleden aldaar op 26 maart 1914.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina