Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christiaan Hubert Bertjens, geboren te Horn op 27 april 1887, overleden te Boukoul Swalmen, zoon van Lambert Bertjens en Maria Hubertina Hendrika Barten.


Hij is getrouwd te Swalmen op 4 juli 1932 met
Anna Maria Gertrudis Heijnen, geboren te Maasniel op 11 juli 1897, dochter van Joannes Heijnen en Margaretha Houx.
(Zij is eerder getrouwd te Breda op 3 augustus 1922 met Hendrik Hubert Bertjens, landbouwer, geboren te Horn op 26 augustus 1891, overleden te Swalmen op 17 april 1926, zoon van Lambert Bertjens en Maria Hubertina Hendrika Barten.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina