Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Hubertus Curvers, knecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 14 augustus 1857, wonende te Grathem, overleden aldaar op 29 juli 1943, zoon van Goedefridus Kurvers en Catharina Elisabeth Heurxkens.


Hij is getrouwd te Grathem op 24 september 1884 met
Maria Catharina Hubertina Campen, dienstmeid, geboren te Roggel op 23 april 1853, wonende te Grathem, overleden aldaar op 10 april 1920, dochter van Jacques Campen en Jacomina Hubertina Verstappen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina