Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Clara Hubertina Sijbers, geboren te Belfeld op 7 oktober 1895, overleden te Venlo op 11 februari 1978, dochter van Mathijs Sijbers en Anna Catharina Frenken.


Zij is getrouwd te Buggenum op 8 april 1918 met
Hendricus Hubertus Caris, dienstknecht en stoker steenfabriek, geboren te Nunhem op 8 januari 1894, wonende te Neer, overleden te Venray op 13 november 1953, zoon van Wilhelmus Hendrikus Caris en Joanna Hubertina Karis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Emma Antonia, geboren te Buggenum op 13 februari 1917, overleden te Venlo op 3 februari 1996.
    Zij is getrouwd te Venlo op 17 februari 1936 met Michiel Johan Willem Seroe, meter-ijker, geboren te Venlo op 15 december 1912, zoon van Antonius Maria Hubert Seroe en Leuntje Kaljé.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina