Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathias Reijnders, landbouwer, geboren te Beegden, gedoopt aldaar op 9 maart 1764, zoon van Jacobus Reijnders en Petronella Schreurs.


Hij is getrouwd te Grathem op 17 maart 1798 met
Maria Bergs, geboren te Ittervoort rond 1763, overleden te Buggenum op 27 december 1847, dochter van Henry Bergs en Marie Soetermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, landbouwster, geboren te Beegden op 13 februari 1799, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 5 februari 1866.
    Zij is getrouwd te Beegden op 6 oktober 1823 met Renerus Joosten, geboren te Buggenum op 20 augustus 1790, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 november 1848, zoon van Gerardus Joosten en Maria Sophia Sillen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina