Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Anna Fr Jos Ant van Voorst tot Voorst, barones en rentenierster, geboren te Roermond rond 1802, overleden te Grathem op 9 januari 1881, dochter van Godfried Alexander Xaverius van Voorst tot Voorst en Theresia Beatrix Anna de Kölcken de Disdonk.


Zij was gehuwd met
Adolphus Francis Antoon J de Bounam de Rijckholt, baron en rentenier, geboren te Grathem op 26 oktober 1800, overleden aldaar op 10 juli 1868, zoon van Joannes Baptista Philipp l. de Bounam de Rijckholt en Maria Anna Josephina de Floen Adleer Crona.

Uit dit huwelijk:
  • 7 : Alfridus Ph Arc Adr Ferd, geboren te Grathem op 12 juli 1839, overleden te Ketapang Doewa (NI) op 16 februari 1874.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina