Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willemina van Horne, landbouwster, geboren te Heythuysen op 6 november 1851, overleden te Baexem op 4 oktober 1927, dochter van Simon van Horne en Anne Marie Verkennis.


Zij is getrouwd te Nederweert op 24 april 1879 met
Andreas Drenters, landbouwer, geboren te Nederweert op 3 juni 1843, overleden te Baexem op 25 februari 1920, zoon van Peter Drenters en Angeline Hendrikx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, geboren te Nederweert op 26 maart 1880, overleden aldaar op 8 maart 1889.
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Nederweert op 25 maart 1884.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina