Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Angelina Drenters, geboren te Nederweert op 10 maart 1885, overleden te Weert op 19 augustus 1957, dochter van Andreas Drenters en Willemina van Horne.


Zij is getrouwd te Baexem op 18 april 1914 met
Joannes Franciscus Evers, postbode, geboren te Heythuysen op 1 april 1875, overleden te Baexem op 14 november 1944, zoon van Cornelis Evers en Anna Catharina Nuijens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Mathijs Cornelis, geboren te Baexem op 1 juni 1917, overleden te Heerlen op 30 oktober 1960, begraven te Maastricht-Oostermaas.
    Hij was gehuwd met Wilhelmina Adriana Belgers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina