Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Carolus Hubertus Corstjens, landbouwer, geboren te Stevensweert op 26 juni 1870, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 22 maart 1941, zoon van Joannes Mathijs Corstjens en Cornelia Seegers.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Gertrudis Sibilla Henderikx, geboren te Grathem op 9 augustus 1875, overleden te Heythuysen op 22 september 1926, dochter van Mathias Henderiks en Anna Maria Gertrudis Slabbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrud, geboren te Gladbach (D) op 11 februari 1907, wonende te Heythuysen, overleden te Heythuysen (Beek en Bos) op 20 juni 1988, begraven te Heythuysen.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 14 oktober 1938 met Martinus Hubertus Aben, dienstknecht en arbeider, geboren te Heythuysen op 6 oktober 1902, overleden te Horn (V) op 5 november 1969, begraven te Heythuysen, zoon van Joannes Aben en Gertrudis Gijsen.
  • 2 : Maria Josephina, kantoorbediende, geboren te Heythuysen op 15 oktober 1919, wonende te Horn, overleden aldaar op 2 juli 1958.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina