Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Beurskens, geboren te Haelen op 29 oktober 1906, overleden te Heerlen op 20 november 1993, dochter van Wilhelmus Hubertus Beurskens en Anna Hubertina Caris.


Zij is getrouwd te Haelen op 2 februari 1931 met
Hubertus Minkenberg, NS medewerker, geboren te Vlodrop rond 1906, zoon van Theodorus Minkenberg en Maria Gertrudis Louwarts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina