Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Minkenberg, geboren te Herkenbosch op 12 december 1878, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 23 december 1968, begraven te Haelen op 27 december 1968.


Hij was gehuwd met
Maria Gertrudis Louwarts, geboren rond 1881, wonende te Haelen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Frans, schoenmaker, geboren te Vlodrop op 11 november 1912, overleden te Baexem op 28 mei 1955, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Baexem op 15 september 1939 met Maria Angelina Linssen, geboren te Baexem op 25 maart 1912, overleden te Roermond op 18 april 1991, begraven te Baexem, dochter van Gerardus Mathijs Linssen en Maria Seelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina