Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lucia Timmermans, geboren te Kessel op 7 maart 1883, wonende aldaar en te Grathem, overleden aldaar op 31 december 1952, begraven te Kelpen-Oler, dochter van Pieter Jacob Timmermans en Maria Engelina Peeters.


Zij is getrouwd te Kessel op 23 april 1909 met
Joannes Hubertus Linssen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 30 januari 1882, wonende te Kessel en te Grathem, overleden te Venray (Z) op 30 juli 1964, begraven te Oler, zoon van Jacob Hubert Linssen en Maria Catharina Venner.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus, landbouwer, geboren te Kessel op 28 februari 1914, wonende te Grathem, verongelukt te Baexem op 31 juli 1968, begraven te Kelpen-Oler.
  • 3 : Joseph Hubertus, landbouwer, geboren te Kessel op 20 november 1921, wonende te Grathem, overleden aldaar op 7 oktober 1944, begraven te Oler.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina