Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Willem van den Berg, knecht, geboren te Heythuysen op 16 augustus 1833, overleden aldaar op 7 februari 1864, zoon van Jan van den Berg en Maria Catharina Uylen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 6 februari 1860 met
Anna Maria Sillen, dienstmeid, geboren te Buggenum op 30 november 1838, wonende te Horn, overleden aldaar op 25 maart 1920, dochter van Theodore Sillen en Jeanne Verhaegh.
(Zij is later getrouwd te Horn op 16 oktober 1866 met Joannes Hubertus Geurts, dienstknecht en landbouwer, geboren te Horn op 14 juli 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 maart 1920, zoon van Mathis Geurts en Marie Chatarin Tilmans.)




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina