Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Swagten, dienstbode, geboren te Roggel op 19 december 1886, overleden te Leeuwen op 13 maart 1956, dochter van Joannes Hubertus Swagten en Maria Catharina Verstappen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 7 mei 1906 met
Godefridus Smeths, fabrieksarbeider, geboren te Maasniel op 23 december 1870, zoon van Johannes Hubertus Smeths en Anna Maria Gerarts.
(Hij is eerder getrouwd te Maasniel op 24 augustus 1903 met Petronella Anna Hubertina Bongaerts, geboren te Heel en Panheel op 25 mei 1868, dochter van Theodoor Bongaerts en Hubertina Timmermans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina