Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Hubertina Geraets, dienstmeid, geboren te Buggenum op 26 mei 1844, overleden te Swalmen op 6 november 1929, dochter van Bartholomeus Gerarts en Petronella Heijners.


Zij is getrouwd te Swalmen op 13 september 1880 met
Hendrik Hubert Suijlen, dagloner, geboren te Swalmen op 18 mei 1845, overleden aldaar op 9 februari 1903, zoon van Arnold Suijlen en Maria Beckers.
(Hij is eerder getrouwd te Swalmen op 8 januari 1873 met Catharina Ronken, dienstmeid, geboren te Neer op 5 november 1846, overleden te Swalmen op 5 februari 1879, dochter van Gerard Ronken en Helene Peeters.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina