Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna van Bommel, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 22 december 1792, overleden te Haelen op 30 augustus 1861, dochter van Henricus van Bommel en Catharina Hendrikx.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 28 april 1838 met
Theodorus Rutjens, dagloner, geboren te Baexem op 4 maart 1796, overleden te Haelen op 18 november 1873, zoon van Ruthgerus Rutjens en Anna Maria Hanx.
(Hij is eerder getrouwd te Baexem op 5 april 1823 met Gertrudis Verheggen, dagloonster, geboren te Baexem op 14 april 1786, overleden te Haelen op 2 augustus 1837, dochter van Walterus Verheggen en Maria Hoefer.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina