Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Gertrudis Schreurs, onderwijzeres, geboren te Buggenum op 1 mei 1888, wonende aldaar, overleden te Roermond (V) op 7 januari 1988, dochter van Wijnandus Hubertus Schreurs en Christina Winkelmolen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 24 oktober 1921 met
Joseph Hubertus Bergmans, onderwijzer en hoofdonderwijzer, geboren te Beesel op 16 augustus 1888, wonende te Kessel, overleden te Roermond op 12 maart 1952, zoon van Pieter Johannes Bergmans en Anna Maria Catharina Cecilia Hermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina