Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Elisabeth Beelen, geboren te Grathem op 20 september 1875, overleden te Weert op 26 oktober 1935, begraven te Leveroy, dochter van Hendrik Hubert Beelen en Joanna Helena Dircks.


Zij is getrouwd te Baexem op 3 mei 1906 met
Hendrikus Deckers, landbouwer, geboren te Baexem op 5 februari 1882, overleden te Weert op 15 november 1951, begraven te Leveroy, zoon van Pieter Deckers en Maria Geertrud Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Jozef Henricus Hubertus, geboren te Baexem op 26 juli 1913, overleden te Roermond (Z) op 1 mei 1984, begraven te Buggenum.
    Hij was gehuwd met Catharina van Lier.
  • 6 : Doodgeboren dochter, geboren te Baexem op 21 augustus 1916.
  • 7 : Gertruda Helena, geboren te Baexem op 22 april 1918, overleden te Someren op 28 juli 1984, begraven te Someren-Eind op 1 augustus 1984.
    Zij was gehuwd met Cornelis Johannes van Horne.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina