Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Odilia Elisabeth Hubertina van de Boel, geboren te Ittervoort op 17 december 1914, dochter van Joannes Mathias van de Boel en Elisabeth Margaretha Hubertina Rutten.


Zij was gehuwd met
Carolus Leonardus Corstjens, geboren te Stevensweert op 26 december 1914, overleden op 29 juli 1999, zoon van Aloijsius Leonardus Jacobus Corstjens en Anna Maria Pustjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Elisabeth Maria, geboren te Roermond op 3 mei 1950, wonende te Neer en te Roggel, overleden te Roggel en Neer op 8 maart 1995.
    Zij is getrouwd te Horn op 29 november 1973 met Peter Johannes Vrenken, landbouwer, geboren te Roggel op 5 september 1943, wonende aldaar, overleden te Roermond op 29 maart 2016, gecremeerd op 4 april 2016, zoon van Peter Vrenken en Maria Hendrina Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina