Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Pustjens, geboren te Roosteren op 4 maart 1885, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 22 januari 1960, dochter van Jan Herman Pustjens en Ida Joanna Bussers.


Zij is getrouwd te Stevensweert op 30 juli 1912 met
Aloijsius Leonardus Jacobus Corstjens, landbouwer, geboren te Stevensweert op 5 april 1884, zoon van Karel Leonard Corstjens en Cornelia Catharina Beunen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Bertha Helena, geboren te Hunsel-Haler op 5 mei 1925, overleden te Roermond (Z) op 25 januari 2000, gecremeerd te Geleen op 28 januari 2000.
  • 4 : Hendrikus Leonardus, geboren te Hunsel-Ell op 30 mei 1928, overleden te Hunsel op 23 juni 1928.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina