Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus van Diepen, dienstknecht en boswerker, geboren te Nederweert op 12 maart 1867, zoon van Petrus Hubertus van Diepen en Joanna Wulms.


Hij is getrouwd te Beesel op 22 oktober 1897 met
Elisabeth Hubertina Heijnen, dienstmeid, geboren te Beesel op 9 december 1877, dochter van Peter Gerardus Heijnen en Christina Jacoba Vasen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Hubertina, geboren te Tegelen op 27 mei 1901, overleden te Beesel op 17 april 1937.
    Zij is getrouwd te Beesel op 28 februari 1919 met Johannes Hubertus Hodselmans, fabrieksarbeider, geboren te Swalmen rond 1892, overleden te Beesel op 1 februari 1927, zoon van Johannes Hubertus Hodselmans en Anna Maria Hendriks.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina