Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Christina Louisa van Diepen, geboren te Tegelen op 22 december 1899, overleden te Sittard op 10 oktober 1976, dochter van Wilhelmus van Diepen en Elisabeth Hubertina Heijnen.


Zij is getrouwd te Roggel op 4 februari 1921 met
Peter Johannes Scheenen, landbouwer, geboren te Roggel op 15 januari 1898, overleden te Sittard op 21 augustus 1959, zoon van Theodorus Scheenen en Mathea Hendrica Gijsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina