Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joseph Jacobus Hubertus Ottenheim, opperman, geboren te Nunhem op 28 februari 1910, overleden aldaar op 1 november 1983, begraven aldaar op 5 november 1983, zoon van Andries Hubertus Ottenheim en Maria Anna Janssen.


Hij is getrouwd te Nunhem op 1 februari 1935 met
Wilhelmina Maria Margaretha Bongaerts, geboren te Nunhem op 19 mei 1912, overleden op 25 september 1982, begraven te Nunhem, dochter van Joannes Hubertus Bongaerts en Cornelia Hubertina Caris.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina