Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Maria van Enckevort, landbouwster, geboren te Sevenum op 10 maart 1871, wonende te Roggel, overleden aldaar op 18 juni 1904, dochter van Gerard van Enckevort en Johanna Minten.


Zij is getrouwd te Grathem op 26 april 1901 met
Michiel Maasen, landbouwer en graanhandelaar, geboren te Roggel op 23 december 1867, wonende te Bocholt (B) en te Roggel, overleden te Bocholt op 2 september 1952, zoon van Jean Maasen en Catrina Ramaekers.
(Hij is later getrouwd te Stramproy op 2 maart 1905 met zijn schoonzus Joanna Maria van Enckevort, geboren te Sevenum op 9 april 1878, wonende te Roggel, dochter van Gerard van Enckevort en Johanna Minten.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johanna Maria, geboren te Roggel op 7 december 1903, overleden aldaar op 27 december 1903.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina