Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willemina Houben, overleden te Heythuysen op 27 maart 1829.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Elisabeth, dienstmeid, geboren te Nederweert rond 1807, wonende te Roggel, overleden aldaar op 15 maart 1862.
    Zij is getrouwd te Roggel op 27 april 1837 met Hendrik Peeters, dagloner en kramer, geboren te Helden op 2 juni 1789, wonende te Roggel, overleden aldaar op 11 november 1858, natuurlijke zoon van Ida Peters.
    (Hij is eerder getrouwd te Maasbree op 30 december 1808 met Willemina Holtakkers, dagloonster, geboren te Helden rond 1787, wonende te Roggel, overleden aldaar op 19 januari 1837, dochter van Jan Holtakkers en Dorothea Smeets.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina